Απλοί πολίτες εναντίον της πρόστυχης Ε.Ε. & του € στο Kontra

 

Εξαιρετική η εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου της 28ης Δεκεμβρίου 2016. Η, δια επιχειρημάτων, συντεταγμένη, κόσμια και σοβαρή έκφραση, πάντα κερδίζει. Αποτελεί μάθημα στους κατ´ ευφημισμόν μαχητές, επαναστάτες των αμπέχωνων και του φέισμπουκ.


Έλεος πια με το νόμισμα-φάντασμα, με τους ληστοσυμμορίτες της Ε.Ε. και με τους, υποτιθέμενους, μονόδρομούς τους. 

Η απλή κοινωνία, ο επονομαζόμενος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, έχει επίπεδο, άποψη, μεστό πολιτικό λόγο, καθώς και προτάσεις για απεγκλωβισμό της Ελλάδας από την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει και ένταξή της σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης και όχι εικονικής, κατά τους συνεχείς θρασύτατους ισχυρισμούς του εθελόδουλου καθεστωτικού προσωπικού.

Απλοί πολίτες, αυθεντικοί εκπρόσωποι της σφαδάζουσας Ελληνικής κοινωνίας, στην εκπομπή Kontra24, στο τηλεοπτικό κανάλι Kontra με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο, καταθέτουν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στην δικτατορία της Ε.Ε. και την εξαθλίωση που έχει επιβάλει το ευρώ συνολικά σε όλους τους λαούς της ευρωζώνης, ενώ μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών, απαιτούν εδώ και τώρα την έναρξη ενός σοβαρού δημόσιου διαλόγου με την συμμετοχή και της αντίθετης άποψης, με αιχμή του δόρατος το δίπτυχο, έξοδο από Ε.Ε. και ευρωζώνη.

 



ΠΗΓΗ:gataros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.